Dostava in stroški dostave

DOSTAVA PREKO DOSTAVNE SLUŽBE GLS
Izdelke dostavljamo preko dostavne službe GLS. Vsa naročila, ki bodo oddana do 13.00 ure, bomo skušali odpremiti in odposlati še isti dan ali pa takoj naslednji delovni dan, saj kurir prihaja po pakete ob različnih urah in ne vemo točne ure pobiranja paketov. Paketi bodo na vašem naslovu naslednji delovni dan, najkasneje pa v roku treh delovnih dni. Na dan izdaje nalepke, boste na elektronski naslov prejeli elektronsko sporočilo o izdani nalepki in pa povezavo do spletne strani, kjer boste lahko spremenili naslov za dostavo. Kurir vam bo na dan dostave poslal SMS s časovnim intervalom (npr. dostava med 13.00 in 16.00 uro), pred dostavo pa bo opravil še obvezen klic. V primeru, če izdelka ob tej uri ne bi mogli prevzeti, pokličete kurirja na priloženo telefonsko številko in se z njim dogovorite za točno uro dostave ali pa mu ob njegovem klicu sporočite, da paket dostavi v najbližji paketomat ali paketno trgovino (Pozor! po novem v paketni trgovini zaračunavajo stroške, v višini okoli 1 eura). Tam Vas bo paket čakal 5 dni delovnih dni, nato pa bo vrnjen k nam.

Stroški pošiljanja:
Za vse pakete, ne glede na težo in način plačila znaša cena dostave 3.50€. 

Neprevzem poslanega paketa: 
Če v roku 3 dni od poslanega blaga še vedno ne prevzamete paketa, boste od spletne trgovine Kolorky.si prejeli sms sporočilo. Če po 5 dneh paketa ne prevzamete, bo le-ta vrnjen nazaj k nam, mi pa Vam bomo poslali račun za stroške pošiljanja, ki so nam nastali.

Menjava blaga:
Otroške plenice Kolorky se lahko zamenjajo samo v primeru, da so zaprte in skozi embalažo vidite, da vam ne ustreza vzorec. V primeru odprtja plenic in probe ter ugotovitve, da so plenice premajhne ali prevelike, menjave ni. V takih primerih, ko nastane pri nakupu dvom, nas lahko obiščete v showroomu, kontaktirate preko elektronske pošte info@kolorky.si ali preko telefonske številke 068 660 373 in poslali vam bomo vzorce otroških plenic v željeni velikosti in barvni kombinaciji.

Mnenja naših strank
41 mnenj