Vračilo blaga

VRAČILO BLAGA
Kupčeva pravica je, da lahko v 14 dneh od prevzema blaga odstopi od pogodbe. V tem primeru mora prodajalcu na elektronski naslov info@kolorky.si sporočiti, da odstopa od pogodbe, pri tem pa mu ni potrebno navesti razloga za svojo odločitev. Nato mora kupec v roku 30 dni po sporočilu izdelek izročiti prodajalcu. To lahko stori preko dostavne službe, tako da izdelek pošlje na SimlpKoda, Aleš Šavli s.p., Drevoredna ulica 08, 2342 Ruše, Slovenija ali pa se s prodajalcem dogovori za osebno vračilo blaga na sedežu podjetja.

Vračilo otroških plenic Kolorky je možno samo v primeru, da paket ni odprt in poškodovan. V kolikor je bil paket odprt, plenice pa probane, se vračilo ne more izvesti.

Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga, če se odloči, da bo izdelek vrnil preko dostavne službe. Vračila z odkupninami ne sprejemamo.

Kupec mora k vračilu obvezno predložiti kopijo računa in izpolnjen reklamacijski list (najdete ga tukaj – https://www.kolorky.si/reklamacijski-list).

Prodajalec bo kupcu vrnil kupnino z nakazilom na TRR, ki nam ga mora kupec posredovati ob vračilu blaga. Nakazilo se bo izvršilo takoj, ko prodajalec prejme izdelke, najkasneje pa v roku 14 dni.

ZAMENJAVA BLAGA
Otroške plenice Kolorky se ne smejo odpreti in probati nato pa zamenjati za drugo številko ali barvo. Pred nakupom, nas lahko vedno kontaktirate na email info@kolorky.si ali preko telefonske številke 068 660 373 ali pa se tudi osebno zglasite v showroomu in zaprosite za vzorce plenice v željenih številkah in barvnih kombinacijah. V primeru, da so plenice zaprte in neuporabljene in si premislite ter želite drugo velikost ali barvo, lahko izdelek zamenjate za drugo številko ali barvo.

O zamenjavi izdelka nas mora kupec obvestiti na info@kolorky.si v roku 14 dni od prejetega blaga. Kupec mora predložiti kopijo računa in izpolnjen reklamacijski list, ki ga najdete tukaj https://www.kolorky.si/reklamacijski-list.

Dostavna služba GLS nudi možnost zamenjave paketa ob dostavi prvotnega paketa na zelo enostaven način. Prodajalec izdela dodatno nalepko, ki jo poleg novega paketa izroči kurirju. S to nalepko potem kupec opremi paket, ki ga kurir prevzame ob dostavi in ga naslednji dan izroči prodajalcu. Lahko pa se kupec in prodajalec dogovorita tudi za osebno zamenjavo blaga na sedežu podjetja.

PREKLIC NAROČILA IN NEPREVZETA POŠILJKA
Kupec lahko svoje naročilo prekliče, dokler mu prodajalec ne pošlje elektronske pošte s statusom »Zaključeno naročilo«. Če kupec pravočasno prekliče naročilo, mu v zvezi s tem ne nastanejo nobeni stroški. V kolikor naročilo prekliče, ko so bili izdelki že zapakirani in odposlani, ga bremeni strošek pošiljanja – 3.50€. Možnost preklica ima kupec tudi kasneje, in sicer, če mu sporočimo, da izdelek, katerega je naročil začasno ni dobavljiv ali pa je razprodan.

Če je bil naročen izdelek kupcu odposlan in kupec blaga v dogovorjenem roku s strani dostavne službe ne prevzame, se mu zaračunajo neposredni stroški vračila blaga, ki so nastali v zvezi s pakiranjem, pošiljanjem in vračilom pošiljke.

REKLAMACIJE
Kupec mora prodajalca obvestiti o reklamaciji na info@kolorky.si . Vsako reklamacijo bomo upoštevali in jo bomo poskušali rešiti v dobro kupca, pri tem pa bomo upoštevali Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Mnenja naših strank
41 mnenj